Kenwood Gardens

Kenwood-tuinen . Kenwood Garden Apartments zijn voorzien van airconditioning, een tuikabel en klaar voor gebruik. Een plaquette buiten het gebouw en een certificaat dat de geschiedenis van Kenwood Garden bevestigt, zal in de lobby worden geplaatst.

Freeland Dabba Design Kenwood Garden 2007
Freelandtannerdesign Kenwood Garden 2007 van www.freelandtannerdesigns.com

De woning is beschikbaar vanaf 24 maart 2022 en omvat: Een gebouw met airconditioning op 244 Kenwood Garden Dracula op 18th Street. Kenwood Garden, gelegen tussen de 68e en 70e straat langs Kenwood Avenue, is een project van 4,5 miljoen dollar dat Gates naar verwachting in 2025 zal hebben voltooid.

De appartementen zijn ruim en goed gebouwd.


De woning komt beschikbaar per 24 maart 2022 en omvat: Kenwood Garden gelegen in Spring Valley, postcode 91977. De tuinen zijn ontworpen om te dienen als oase en ontmoetingsplek voor kunstenaars en Zuiderse bewoners.

De gemeenschap heeft 2 bedden, 2 badkamers en wordt verhuurd voor 1673.


Hampstead Lane, Hampstead, Groot-Londen, nw3 7 jaar. Kenwood is een van de verborgen juweeltjes van Londen, omgeven door vredige en pittoreske tuinen aan de rand van Hampstead Heath. 2 bedden, 1 badkamer, 850 m². $ 400 borg niet beschikbaar.

Great Neck heeft toegang tot het landgoedzwembad en de tennisbanen.


Kenwood Garden, gelegen tussen de 68e en 70e straat langs Kenwood Avenue, is een project van 4,5 miljoen dollar waarvan Gates verwacht dat het in 2025 voltooid zal zijn. Appartementen met 1 tot 3 slaapkamers. Nabijgelegen steden zijn onder andere Lemon Gardens, La Mesa, Bonita, El Cazone en de nationale stad.

Kenwood Garden Kroger is gunstig gelegen nabij restaurant Foodtown, winkelcentrum Westgate, Sanger Branch Library, UT en een bushalte op loopafstand.


Welkom bij Kenwood Garden Apartments, welkom bij Kenwood Drive Real Estate, vier unieke gemeenschappen naar keuze. Waarom maak je geen website voor je tuin? Zei de eerste ontwikkelingsstap.

Donderdag wordt Kenwood Gardens naar verwachting officieel geopend voor het publiek.


Gebruik de online huizenprijstester van Wrightmove om precies te zien hoeveel eigendommen er sinds 1995 zijn verkocht in Kenwood Garden, South Woodford, Oost-Londen, e18 (op basis van officiële landregistraties). Chicago bouwde de tuin met een subsidie ​​van $ 4 miljoen op 13 verlaten panden in het 6900-blok van South Kenwood Avenue. Ontworpen door Humphrey Repton, Kenwood Gardens zijn ontworpen met kromlijnige paden om het pand te laten zien en bieden een scala aan verschillende landschappelijke wonderen terwijl je door het landschap loopt.

banner